Özel Arama

13 Şubat 2009 Cuma

Beşiktaşı Gerçekten Benimseyenlerin Forumu

Beşiktaşı gerçekten benimsemiş, Beşiktaşın özkaynaklarını savunan ve destekleyen, amatör branşları unutmayan, kongreciliği kabullenmemiş ve yönetimi rahatlıkla eleştiren bir Beşiktaş taraftar kitlesi tarafından 1 Mayıs 2006 tarihinde Beşiktaşlı taraftarların Beşiktaş hakkında futbol, amatör branşlar, yönetim ve transfer konularında hem haber almaları hem de bilgilerini paylaşmaları için kurulmuş bir forum. Bu forum Beşiktaş ile ilgili doğru bilgi ve haberlerin tartışıldığı bir ortamı tüm üyelerine sunduğundan dolayı basın tarafından da takip edilen bir forum olma özelliğini de taşıyor. Beşiktaş ile ilgili haberlerin ve bilgilerin rahatlıkla paylaşıldığı bu forumun 20.000'in üzerinde üyesi bulunmakta. Sizde gerçek Beşiktaşlılar arasında yer alıyorsanız bu forumu ziyaret ederek Beşiktaş hakkında haberler alabilir ve Beşiktaşı benimsemiş birçok kişinin Beşiktaş hakkında verdikleri bilgilere ulaşabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.carsiforum.com

1 yorum:

Mu_Saban dedi ki...

BU siteyi çok uzun zamandır takip etmekteyim. Hakikaten ilk yorumu yapan arkadaşımız doğrultusunda düşünüyorum. Bu düşüncemi de gözlemlerim sayesinde savunuyorum.

Biliyoruz ki her dilimin iki yüzü vardır, o yüzden;

çarşıforum'da başkan da eleştiriliyor, teknik adam da, futbolcularda, çarşı'nın kendisi de!

Diğer yüzünde de eleştirilen her kesim aynı zamanda karşıt düşünceli olanlar tarafından benimseniyor ve savunuluyor.

Sanırım çarşıforumun en göze çarpan yanı, eleştirilerin üslubunca ve hakaret içermeden dile getirilmesi. hele hele küfür içeren tek bir ifadeye rastlanmıyor. Bu konuda Forumu yöneten idareciler çok dikkatli ve duyarlı davranarak foruma aydınlık bir yüz kazandırmış durumdalar.

Beşiktaş ile alakalı ne duymak isterseniz hepsi var anlayacağınız.

Kurucularını ve idarecilerini tebrik ediyorum.