Özel Arama

29 Mart 2009 Pazar

Ankara Çayırhan Belediyesinin İnternet Sitesi

Ankara Çayırhan Belediyesinin web sitesi. Ankara Çayırhan Belediyesine ait bu internet sitesini ziyaret ederek bu belediye ve Ankara Çayırhan ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Çayırhan Belediyesinin birimlerini, projelerini ve ihalelerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Çayırhan Belediyesi başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Ankara Çayırhan Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cayirhan.bel.tr

27 Mart 2009 Cuma

Net Dünyası Kuruluyor! Tüm Siteler Toplanıyor!

Bügün internet'te surf yaparken farklı bir kaynaktan bu siteye rastladım. Sitenin ismi Net Dünyası. 2 ya da 3 günlük bir site. Sitenin amacı web sitelerini farklı bir platformda toplamak. Net Dünyası, diğer web sitelerini "isometric pixel art" tekniği kullanarak çizdiği cadde ve mahallelerde toplamak istiyor. Bu sistemi kullanmasının sebebi de ziyaretçilerin hızlı bir şekilde, bilgisayarlarına herhangi bir program yüklemeden sitede rahatlıkla gezip, eğlenebilmelerini sağlamak. Zaten siteye girdiğiniz zaman bu olayı daha net bir şekilde anlayacaksınız. Web site sahipleri Net Dünyası'ndaki mahallelerde ve caddelerde bulunan binalardan satın alarak kendi web sitelerini ilgi çekici binalar aracılığıyla ziyaretçilere sunma imkanı buluyorlar. Benim anladığım kadarıyla (umarım doğru anlamışımdır) Net Dünyası'nda birçok mahalle ve cadde olacak. Mahallelerin ve caddelerin isimleri de Net Dünyası'nda bulunan binaları satın alan web site sahipleri tarafından belirlenecek. Siteyi kuranlar Net Dünyası'na gösterilen ilgiye ve siteye gelen talebe göre mahallelere, caddelere ziyaretçilerin film izleyebilecekleri sinema binaları, karşılıklı oyun oynayabilecekleri oyun binaları, kitap okuyabilecekleri kütüphane binaları da kuracaklarını belirtiyorlar. Siteyi anlatmam bayağı uzun süreceğinden en iyisi siz siteyi bir ziyaret edin ve bilgileri oradan alın. İlgi çekici bir site. Bundan dolayı bence bir göz atın. Hatta web siteniz varsa kendinize bir adet bina da alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.netdunyasi.com

25 Mart 2009 Çarşamba

Ankara Çankaya Belediyesinin Web Sitesi

Ankara Çankaya Belediyesinin internet sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek Ankara'nın Çankaya ilçesi ve Ankara Çankaya Belediyesi ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Çankaya Belediyesini de tanıyabilirsiniz. Siteden Ankara Çankaya Belediyesinin hizmetlerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Çankaya Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cankaya.bel.tr

23 Mart 2009 Pazartesi

Ankara Bala Belediyesinin Web Sitesi

Belediye sitelerinin tanıtımlarına Ankara Bala Belediyesinin internet sitesini tanıtarak devam ediyorum. Ankara Bala Belediyesinin web sitesinden bu belediyenin faaliyetlerini ve meclis üyelerini öğrenebilirsiniz. Siteden Ankara Bala ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Siteden Ankara Bala Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Bala Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.bala.bel.tr

22 Mart 2009 Pazar

Ankara Ayaş Belediyesinin İnternet Sitesi

Ankara Ayaş Belediyesine ait bu internet sitesini ziyaret ederek Ankara Ayaş Belediyesi ve Ankara Ayaş hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Ayaş Belediyesinin faaliyetlerini, hizmetlerini ve etkinliklerini de öğrenebilirsiniz. Siteden Ankara Ayaş Belediyesi Başkanı ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Ayaş Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ayas.bel.tr

21 Mart 2009 Cumartesi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Web Sitesi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin web sitesinden bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal hizmetlerini, projelerini ve etkinliklerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Ankara Büyükşehir Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ankara.bel.tr

20 Mart 2009 Cuma

Ankara Altındağ Belediyesinin Web Sitesi

Ankara Altındağ Belediyesinin internet sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek hem Ankara Altındağ hem de Ankara Altındağ Belediyesi ile ilgili çeşitli bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Altındağ Belediyesinin faaliyetlerini ve projelerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Altındağ Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Ankara Altındağ Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.altindag.bel.tr

19 Mart 2009 Perşembe

Ankara Akyurt Belediyesinin İnternet Sitesi

Ankara Akyurt Belediyesinin web sitesinden Ankara Akyurt Belediyesi ve Ankara Akyurt ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ankara Akyurt Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini de öğrenebilirsiniz. Siteden Ankara Akyurt Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Ankara Akyurt Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.akyurt.bel.tr

18 Mart 2009 Çarşamba

Amasya Yassıçal Belediyesinin Web Sitesi

Amasya Belediyelerinin web site tanıtımlarının sonuncusuna geldik. Türkiye'nin Amasya ilinden tanıtacağım son belediye sitesi olan Amasya Yassıçal Belediyesinin internet sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili çeşitli bilgiler alabilirsiniz. Siteden Amasya Yassıçal Belediyesinin birimlerini, çalışmalarını ve meclis üyelerini de öğrenebilirsiniz. Siteden Amasya Yassıçal Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Sitede Amasya Yassıçal ile ilgili birçok bölüm de bulunmakta. Dilerseniz bu bölümler arasında gezerek Amasya Yassıçal hakkında detaylı birçok bilgi alabilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Yassıçal ile ilgili haberleri de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.yassical.bel.tr

Amasya Taşova Belediyesinin İnternet Sitesi

Amasya Taşova Belediyesinin internet sitesinden bu belediyenin teşkilat yapısını, projelerini ve hizmetlerini öğrenebilirsiniz. Siteden Amasya Taşova Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Siteden Amasya Taşova Belediyesi tarafından yapılan anketlere de katılabilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Taşova Belediyesinin duyurularını ve haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tasova.bel.tr

Amasya Suluova Belediyesinin İnternet Sitesi

Amasya Suluova Belediyesinin web sitesi. Bu internet sitesini ziyaret ederek Amasya Suluova Belediyesinin projeleri, hizmetleri ve bu belediye ile ilgili birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Amasya Suluova Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Suluova Belediyesinin haberlerini de okuyabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.suluova.bel.tr

Amasya Merzifon Belediyesinin Web Sitesi

Amasya Belediyeleri arasında bulunan Amasya Merzifon Belediyesinin web sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek Amasya Merzifon Belediyesi hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden Amasya Merzifon ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Sitede Amasya Merzifon kent rehberi de bulunmakta. Siteden Amasya Merzifon Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Merzifon Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.merzifon.bel.tr

Amasya Göynücek Belediyesinin Web Sitesi

Amasya Göynücek Belediyesinin internet sitesinden bu belediyenin projelerini öğrenebilir ve bu belediye ile ilgili birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Amasya Göynücek ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Sitede Amasya Göynücek'in fotoğrafları da bulunmakta. Dilerseniz bu fotoğraflar arasında da gezebilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Göynücek Belediye Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Amasya Göynücek Belediyesinin haberlerini ve duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.goynucek.bel.tr

Amasya Gediksaray Belediyesinin Sitesi

Amasya Gediksaray Belediyesinin web sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Sitede Amasya Gediksaray ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar da bulunmakta. Siteden Amasya Gediksaray Belediyesinin hizmetlerini ve projelerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Gediksaray Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.gediksaray.bel.tr

17 Mart 2009 Salı

Amasya Belediyesinin İnternet Sitesi

Amasya Belediyesi ile Amasya Belediyelerinin web site tanıtımlarına başlıyorum. Amasya Belediyesinin internet sitesi güzel bir tasarıma sahip. Siteden Amasya Belediyesinin faaliyetlerini ve hizmetlerini öğrenebilirsiniz. Siteden Amasya ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Amasya Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Amasya Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.amasya.bel.tr

16 Mart 2009 Pazartesi

Aksaray Yenikent Belediyesinin Sitesi

Aksaray Yenikent Belediyesine ait bu internet sitesinden hem Aksaray Yenikent ile ilgili bilgiler alabilir hem de Aksaray Yenikent Belediyesi ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Aksaray Yenikent Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Aksaray Yenikent Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.aksarayyenikent.bel.tr

15 Mart 2009 Pazar

Aksaray Sultanhanı Belediyesinin Sitesi

Aksaray Sultanhanı Belediyesinin internet sitesinden bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Aksaray Sultanhanı ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Aksaray Sultanhanı Belediye Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Aksaray Sultanhanı ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sultanhani.bel.tr

14 Mart 2009 Cumartesi

Aksaray İncesu Belediyesinin Web Sitesi

Aksaray İncesu Belediyesinin web sitesi. Aksaray İncesu ve Aksaray İncesu Belediyesi ile ilgili bilgiler ve haberler almak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca siteyi ziyaret ederek Aksaray İncesu Belediyesi ile ilgili açılmış anketlere de katılabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.incesu.bel.tr

Aksaray Gülpınar Belediyesinin Web Sitesi

Aksaray Gülpınar Belediyesine ait bu web sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili ve Aksaray Gülpınar ile ilgili detaylı birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Aksaray Gülpınar Belediye Başkanlığı yapmış kişiler hakkında ve şu andaki Belediye Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden bu belediye ve Aksaray Gülpınar ile ilgili haberleri de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.gulpinar.bel.tr

13 Mart 2009 Cuma

Aksaray Gülağaç Belediyesinin Web Sitesi

Aksaray Gülağaç Belediyesinin web sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek bu belediye ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Aksaray Gülağaç ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Aksaray Gülağaç Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Aksaray Gülağaç ile ilgili haberleri de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.gulagac.bel.tr

12 Mart 2009 Perşembe

Aksaray Eskil Belediyesinin İnternet Sitesi

Aksaray Eskil Belediyesinin internet sitesinden bu belediye ve Aksaray Eskil ile ilgili birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Aksaray Eskil Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Siteden Aksaray Eskil Belediyesi tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden Aksaray Eskil ile ilgili haberleri de okuyabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.eskil.bel.tr

11 Mart 2009 Çarşamba

Aksaray Belediyesinin Web Sitesi

Belediye sitelerinin tanıtımlarına Aksaray Belediyeleri ile devam ediyorum. Aksaray Belediyesinin web sitesi gayet güzel bir tasarıma sahip. Sitede Aksaray Belediyesi, bu belediyenin başkanı ve Aksaray ile ilgili birçok bilgi bulunmakta. Siteden Aksaray Belediyesi ihalelerini takip edebilmeniz de mümkün. Ayrıca siteden Aksaray ile ilgili haberler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.aksaray.bel.tr

10 Mart 2009 Salı

Ağrı Tutak Belediyesinin Web Sitesi

Ağrı Tutak Belediyesinin internet sitesi. Siteden Ağrı Tutak ve Ağrı Tutak Belediyesi ile ilgili detaylı birçok bilgi alabilirsiniz. Sitede Ağrı Tutak resimlerinden oluşan Fotoğraf Albümü bölümü de bulunmakta. Ayrıca siteden Ağrı Tutak Belediye Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Sizde Ağrı Tutak veya Ağrı Tutak Belediyesi ile ilgili bilgiler almak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tutak.bel.tr

9 Mart 2009 Pazartesi

Ağrı Patnos Belediyesinin İnternet Sitesi

Ağrı Patnos belediyesinin web sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ağrı Patnos ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Ağrı Patnos Belediye Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Ağrı Patnos ile ilgili haberleri de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.patnos.bel.tr

8 Mart 2009 Pazar

Ağrı Belediyesinin İnternet Sitesi

Bugünden itibaren Ağrı belediyelerinin web sitelerini tanıtacağım. İlk olarak Ağrı Belediyesinin internet sitesinin tanıtımı ile başlıyorum. Ağrı Belediyesinin sitesinden bu belediye ve Ağrı ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ağrı Belediyesinin faaliyetlerini de öğrenebilirsiniz. Siteden Ağrı Belediyesinin Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Ağrı Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.agri.bel.tr

7 Mart 2009 Cumartesi

Afyon Yaylabağı Belediyesinin Web Sitesi

Afyon belediyelerine ait web sitelerinin sonuncusuna da geldik. Son olarak Afyon Yaylabağı Belediyesinin internet sitesini tanıtacağım. Site, ziyaretçilerine Afyon Yaylabağı ve Afyon Yaylabağı Belediyesi ile ilgili detaylı bilgiler veriyor. Sitenin tasarımı diğer belediye siteleri ile karşılaştırdığımızda gayet iyi bir şekilde tasarlanmış. Siteden Afyon Yaylabağı Belediyesi Başkanı hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Yaylabağı Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.yaylabagi.bel.tr

6 Mart 2009 Cuma

Afyon Tatarlı Belediyesinin İnternet Sitesi

Afyon Tatarlı Belediyesinin internet sitesi. Bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler almak istiyorsanız bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Siteden Afyon Tatarlı ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Tatarlı Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Afyon Tatarlı Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tatarli.bel.tr

5 Mart 2009 Perşembe

Afyon Suhut Belediyesinin İnternet Sitesi

Afyon Suhut Belediyesinin web sitesi. Bu internet sitesinden Afyon Suhut ve Afyon Suhut Belediyesiyle ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden bu belediyenin meclis üyelerini, encümen üyelerini, birimlerini ve projelerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Suhut Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.suhut.bel.tr

4 Mart 2009 Çarşamba

Afyon Sinanpaşa Belediyesinin Web Sitesi

Afyon Belediyeleri arasında yer alan Afyon Sinanpaşa Belediyesinin internet sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Afyon Sinanpaşa Belediyesinin Başkanı hakkında bilgi de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Sinanpaşa Belediyesinin duyurularını ve haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sinanpasa.bel.tr

3 Mart 2009 Salı

Afyon Sandıklı Belediyesinin Web Sitesi

Afyon Sandıklı Belediyesinin web sitesini ziyaret ederek bu belediye hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Siteden Afyon Sandıklı Belediyesi Başkanını da tanıyabilirsiniz. Siteden Afyon Sandıklı ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Sandıklı Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sandikli.bel.tr

2 Mart 2009 Pazartesi

Afyon Nuh Belediyesinin Web Sitesi

Afyon Nuh Belediyesinin internet sitesi. Afyon Nuh Belediyesinin web sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Afyon Nuh'un cografi durumunu, ekonomik yapısını, sosyal yapısını öğrenebilir ve Afyon Nuh ile ilgili daha birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Afyon Nuh Belediyesinin Başkanını da tanıyabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Nuh Belediyesinin haberlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.nuh.bel.tr

1 Mart 2009 Pazar

Afyon Kızılören Belediyesinin Web Sitesi

Afyon Kızılören Belediyesinin web sitesini ziyaret ederek bu belediye ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Afyon Kızılören Belediyesinin yönetim kadrosunu da öğrenebilirsiniz. Sitede Afyon Kızılören ile ilgili bilgiler de bulunmakta. Eğer isterseniz siteden Afyon Kızılören beldesi ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Kızılören Belediyesinin Başkanını da tanıyabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kiziloren.bel.tr

Afyon Karamik Belediyesinin İnternet Sitesi

Afyon Karamik Belediyesinin internet sitesinin tanıtımı ile Afyon Belediyelerinin web sitelerini tanıtmaya devam ediyorum. Afyon Karamik Belediyesinin web sitesinden bu belediyenin faaliyetleri, hizmetleri, projeleri ve personeli hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden Afyon Karamik Belediyesinin başkanı ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Afyon Karamik ile ilgili çeşitli bilgiler de alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siteden Afyon Karamik Belediyesinin haberlerini takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.karamik.bel.tr