Özel Arama

31 Ocak 2009 Cumartesi

Ege Üniversitesinin İnternet Sitesi

Modern çağın gerektirdiği bilgileri yaşam ile bütünleştiren ve aynı zamanda bilimsel, kültürel, sosyal yeniliklere açık bir üniversite olan Ege Üniversitesinin internet sitesi. Ege Üniversitesinin web sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Ege Üniversitesindeki akademik ve idari birimler hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Ege Üniversitesi ile ilgili güncel haberleri ve duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ege.edu.tr

T.C. Milli Eğitim Bakanlığının Web Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesi. Bu web sitesini ziyaret ederek Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili haberler alabilir ve Milli Eğitim Bakanlığı ihalelerini de takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden Milli Eğitim Bakanlığının etkinlikleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.meb.gov.tr

Dumlupınar Üniversitesinin İnternet Sitesi

Üniversitelerimizden Dumlupınar Üniversitesinin internet sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Dumlupınar Üniversitesindeki akademik birimler ve idari birimler ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Dumlupınar Üniversitesi tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.dpu.edu.tr

Lezzet Dergisinin Web Sitesi

Her ay farklı ve lezzetli yemek tariflerini okuyucuları ile paylaşan Lezzet Dergisinin internet sitesi. Lezzet Dergisinin web sitesinden iştahınızı kabartacak lezzetli, ekonomik ve pratik yemek tarifleri öğrenebilirsiniz. Siteden Dünya mutfakları hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca sitede kalori hesabı yapabileceğiniz kalori cetveli ve mutfakta rahatlıkla uygulanabilecek püf noktaları da bulunmakta. Tüm bunlara ek olarak Lezzet Dergisinin internet sitesinden sağlık ve güzellik bilgileri de alabilirsiniz. Lezzetli yemek tariflerinin, sağlık ve güzellik bilgilerinin verildiği Lezzet Dergisine bu siteden abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.lezzet.com.tr

Dokuz Eylül Üniversitesinin Web Sitesi

Yetiştirdiği ve yetiştireceği beyin gücünü Türkiye'ye kazandırarak toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmayı hedefleyen Dokuz Eylül Üniversitesinin internet sitesi. Dokuz Eylül Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Dokuz Eylül Üniversitesinde bulunan akademik birimler ve idari birimler hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Dokuz Eylül Üniversitesinin etkinliklerini ve duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.deu.edu.tr

T.C. Maliye Bakanlığının İnternet Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığının internet sitesi. Bu bakanlığın web sitesini ziyaret ederek bakanlık teşkilatı ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Maliye Bakanının açıklamalarını da takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.maliye.gov.tr

30 Ocak 2009 Cuma

Dicle Üniversitesinin İnternet Sitesi

Üniversitelerimiz arasında bulunan Dicle Üniversitesinin web sitesi. Dicle Üniversitesinin internet sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Dicle Üniversitesindeki akademik ve idari birimler hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Dicle Üniversitesi tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.dicle.edu.tr

Level Dergisinin İnternet Sitesi

Türkiye'nin en çok satan oyun dergileri arasında yer alan Level Dergisinin internet sitesi. Level Dergisinin web sitesinde oyun incelemeleri, oyun haberleri, ücretsiz oyun dosyaları ve oyun ile ilgili daha birçok bölüm bulunmakta. Siteden Level Dergisi ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Level Dergsine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.level.com.tr

Çukurova Üniversitesinin Web Sitesi

Türkiye'nin Üniversiteleri arasında bulunan Çukurova Üniversitesinin internet sitesi. Bu web sitesini ziyaret ederek Çukurova Üniversitesi ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden akademik birimler ve idari birimler ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Çukurova Üniversitesi etkinliklerini, haberlerini ve duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cu.edu.tr

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının internet sitesini ziyaret ederek bu bakanlık ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Atatürk ve Türkiye hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Bakanlık ile ilgili haberleri, ihaleleri ve bu bakanlık tarafından yapılan duyuruları takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kultur.gov.tr

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin Sitesi

Girişimci ve global üniversiteler arasında yer alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin internet sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden üniversiteyi tanıyabilir, bilimsel araştırma projeleri hakkında bilgiler alabilir ve üniversite ile ilgili akademik bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca siteden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.comu.edu.tr

Kırtasiye Dergisinin İnternet Sitesi

Kırtasiye sektörü ile ilgili bilgiler alabileceğiniz Kırtasiye Dergisinin internet sitesinden Kırtasiye sektöründe kullanılan ürünler hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Kırtasiye Dergisinin yeni sayısında yer alan haberleri de takip edebilirsiniz. Eğer isterseni bu siteden Kırtasiye Dergisine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kirtasiyedergisi.com

29 Ocak 2009 Perşembe

Cumhuriyet Üniversitesinin Web Sitesi

Üniversitelerimiz içerisinde yer alan Cumhuriyet Üniversitesinin internet sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili akademik ve idari bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Cumhuriyet Üniversitesinin duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cumhuriyet.edu.tr

T.C. İçişleri Bakanlığının İnternet Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının web sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek İçişleri Bakanlığı ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden bu bakanlıkla ilgili güncel haberleri ve duyuruları da takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının projeleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.icisleri.gov.tr

Celal Bayar Üniversitesinin Web Sitesi

Ege bölgesinin en büyük 3 üniversitesinden biri olan Celal Bayar Üniversitesinin internet sitesi. Celal Bayar Üniversitesinin web sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden üniversitedeki akademik birimler hakkında da bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca siteden Celal Bayar Üniversitesinin etkinliklerini, haberlerini ve duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.bayar.edu.tr

Kedim ve Ben Dergisinin İnternet Sitesi

Aylık bir kedi kültür dergisi olan Kedim ve Ben dergisinin internet sitesi. Kedim ve Ben dergisinin web sitesini ziyaret ederek kediler hakkında çeşitli bilgiler alabilirsiniz. Siteden kedilerin aşı takvimi, doğumları, kısırlaştırılmaları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Sizinde bir kediniz varsa ve kedilerle ilgili bilgiler öğrenmek istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kedimveben.com

Boğaziçi Üniversitesinin Web Sitesi

Kusursuz akademik gelenekleri, artan kampüs olanakları ve nüfusuyla ön plana çıkan Boğaziçi Üniversitesinin internet sitesi. Boğaziçi Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili akademik ve idari bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca siteden Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili haberleri ve duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.boun.edu.tr

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının internet sitesi. Bu siteyi ziyaret ederek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının faaliyetleri hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden enerji ve tabii kaynaklar ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden bu bakanlık ile ilgili haberleri de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.enerji.gov.tr

28 Ocak 2009 Çarşamba

Balıkesir Üniversitesinin İnternet Sitesi

Çağdaş eğitim veren üniversitelerimiz arasında yer alan Balıkesir Üniversitesinin internet sitesi. Balıkesir Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden üniversitenin hizmetleri ve akademik birimleri hakkında da bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca siteden Balıkesir Üniversitesi ile ilgili güncel haberleri ve duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.balikesir.edu.tr

Kargo Haber Dergisinin İnternet Sitesi

Taşımacılık ile lojistik bilgileri ve haberleri alabileceğiniz Kargo Haber Dergisinin internet sitesi. Kargo Haber dergisinin web sitesinden taşımacılık haberleri, kargo haberleri, lojistik haberleri ve gümrük haberleri alabilirsiniz. Siteden Kargo Haber dergisi ile ilgili detaylı bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Kargo Haber dergisine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kargohaber.com

Atatürk Üniversitesinin Web Sitesi

Türkiye'de bulunan üniversiteler arasında yer alan Atatürk Üniversitesinin internet sitesi. Atatürk Üniversitesinin web sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili birçok bilgi alabilirsiniz. Siteden Atatürk Üniversitesi ile ilgili güncel haberler alabilir ve üniversitedeki akademik birimler hakkında da detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Atatürk Üniversitesindeki akademik, sosyal, kültür ve sanat etkinlikleri ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.atauni.edu.tr

T.C. Dışişleri Bakanlığının İnternet Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının internet sitesini ziyaret ederek bu bakanlık ile ilgili bilgiler ve dış politika ile ilgili haberler alabilirsiniz. Siteden Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruları da takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden Dışişleri Bakanlığının kültürel etkinlikleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.mfa.gov.tr

Ankara Üniversitesinin Web Sitesi

Cumhuriyet tarihini ve misyonunu milletiyle bütünleştirmiş ve özdeşleştirmiş bir üniversite olan Ankara Üniversitesinin internet sitesi. Ankara Üniversitesinin web sitesini ziyaret ederek bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden üniversite ile ilgili akademik bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca Ankara Üniversitesi ile ilgili duyuruları da bu siteden takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ankara.edu.tr

Kardelen Dergisinin İnternet Sitesi

Fikir ve Kültür dergisi olan Kardelen Dergisinin internet sitesi. Kardelen Dergisinin web sitesini ziyaret ederek yazılar ve şiirler okuyabilirsiniz. Siteden Kardelen Dergisi ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Kardelen Dergisinin önceki sayılarını da inceleyebilirsiniz. Eğer istiyorsanız bu siteden Kardelen Dergisine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kardelendergisi.com

27 Ocak 2009 Salı

Anadolu Üniversitesinin İnternet Sitesi

Ülkemizin çağdaş, dinamik, yenilikçi ve büyük üniversiteleri arasında yer alan Eskişehir Anadolu Üniversitesinin internet sitesi. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin web sitesini ziyaret ederek bu üniversite hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Anadolu Üniversitesine ait bu internet sitesinden Açıköğretim ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.anadolu.edu.tr

T.C. Çevre ve Orman Bakanlığının Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Orman Bakanlığının web sitesini ziyaret ederek bu bakanlık ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden Çevre ve Orman Bakanlığın teşkilatı ve mevzuatı ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteden Çevre ve Orman Bakanlığının haberlerini ve duyurularını da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cevreorman.gov.tr

Akdeniz Üniversitesinin Web Sitesi

Türkiye Üniversiteleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesinin internet sitesi. Akdeniz Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Akdeniz Üniversitesi ile ilgili haberleri ve duyuruları da takip edebilirsiniz. Ayrıca bu üniversite tarafından düzenlenen etkinlikleri de yine bu siteden öğrenebilirsiniz. Sizde Akdeniz Üniversitesi ile ilgili bilgiler almak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.akdeniz.edu.tr

Güzellik, kadın sağlığı, burçlar ve fazlası

Vizyon sahibi ve kendi hayatını yönetebilen kadınların buluşma noktası olan bu internet sitesinden güzellik tavsiyeleri alabilir, burcunuz ile ilgili yorumları okuyabilir, kadın sağlığı ile ilgili konular arasında gezebilir, kadınlara özel bireysel gelişim ile ilgili yazılar okuyabilir ve kadınlarla ilgili daha birçok bölümden yararlanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kadinvizyon.com

Afyon Kocatepe Üniversitesinin Web Sitesi

Evrensel bilim ilkeleri ışığında çağdaş bir eğitim veren Afyon Kocatepe Üniversitesinin internet sitesi. Afyon Kocatepe Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili akademik ve idari bilgiler alabilirsiniz. Siteden Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından yapılan duyuruları ve etkinlikleride takip edebilirsiniz. Ayrıca siteden üniversitenin öğrenci hizmetleri ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.aku.edu.tr

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sitesini ziyaret ederek bu bakanlık ile ilgili haberleri ve duyuruları takip edebilirsiniz. Siteden mevzuat bilgileri, teşkilat bilgileri ve sendikalar ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca siteyi ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ihalelerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.calisma.gov.tr

26 Ocak 2009 Pazartesi

Adnan Menderes Üniversitesinin Web Sitesi

Türkiye'de bulunan Üniversiteler arasında yer alan Adnan Menderes Üniversitesinin internet sitesi. Adnan Menderes Üniversitesinin web sitesinden bu üniversite ile ilgili akademik ve idari bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca siteden Adnan Menderes Üniversitesindeki etkinlikler hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.adu.edu.tr

İktibas Dergisinin İnternet Sitesi

İslam'ın belirlediği çerçeve içerisinde yayın yapan İktibas Dergisinin internet sitesi. İktibas Dergisinin web sitesini ziyaret ederek bu dergi ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden İktibas Dergisinin önceki sayılarını da inceleyebilirsiniz. Ayrıca siteden İktibas Dergisinin yazarlarını da öğrenebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.iktibas.org

Abant İzzet Baysal Üniversitesinin Web Sitesi

Ankara ve İstanbul şehirleri arasında kalan ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan seçkin üniversitelerimiz arasında bulunan Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin internet sitesi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin web sitesinden bu üniversite ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden üniversitedeki akademik birimler, idari birimler ve sosyal birimler hakkında da bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca sitenin ana sayfasından Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile ilgili çeşitli duyuruları da takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ibu.edu.tr

T.C. Adalet Bakanlığının İnternet Sitesi

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı'nın internet sitesini ziyaret ederek bakanlık tarafından yapılan duyuruları ve yenilikleri takip edebilirsiniz. Siteden Adalet Bakanlığı'nın katıldığı etkinlikler hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca sitede vatandaşlar, avukatlar ve Adalet Bakanlığı personeli için özel bölümlerde bulunmakta.

Web site adresi: http://www.adalet.gov.tr

Hür Gökbayrak Dergisinin İnternet Sitesi

Doğu Türkistan ile ilgili bilgiler ve çeşitli haberler alabileceğiniz Hür Gökbayrak Dergisinin internet sitesi. Hür Gökbayrak Dergisinin web sitesinden Doğu Türkistan'ın nüfus yapısı, siyasi tarihi, coğrafyası, kültürü, ekonomisi ve Doğu Türkistan ile ilgili daha birçok bilgi alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.hurgokbayrak.com

T.C. Ziraat Bankasının İnternet Sitesi

Temelleri 1867 yıllarına dayanan bir Türk devlet bankası olan Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasının internet sitesi. T.C. Ziraat Bankasının web sitesinden bu banka ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Sitede bireysel, kurumsal ve tarımsal müşterilere özel bilgiler de verilmekte. Eğer sizde T.C. Ziraat Bankası müşterileri arasında yer alıyorsanız bu sitedeki müşterilere özel bölümlerden faydalanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ziraat.com.tr

Yapı Kredi Bankasının İnternet Sitesi

Müşterilerine sıklıkla yenilik sunan ve bankacılık sektörünün çağdaş bir konuma ulaşmasını sağlayan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankasının internet sitesi. Yapı Kredi Bankasının web sitesini ziyaret ederek Yapı Kredi bankası ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden size en yakın Yapı Kredi Bankası şubelerinin ve atmlerinin yerlerini de öğrenebilirsiniz. Ayrıca sizde Yapı Kredi müşterileri arasında yer alıyorsanız bu sitedeki müşterilere özel bölümlerden yararlanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.yapikredi.com.tr

25 Ocak 2009 Pazar

VakıfBank Bankasının İnternet Sitesi

Türkiye'de çağdaş bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunan VakıfBank Bankasının internet sitesi. VakıfBank bankasının web sitesinden VakıfBank ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden VakıfBank bankasının şubeleri ve atmleri ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca sizde VakıfBank müşterileri arasında yer alıyorsanız bu sitedeki müşterilere özel birçok bölümden yararlanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.vakifbank.com.tr

Türkiye Sınai Kalkınma Bankasının İnternet Sitesi

Türkiye'nin ilk özel yatırım ve kalkınma bankası olan Türkiye Sınai Kalkınma Bankasının internet sitesi. TSKB'nin web sitesini ziyaret ederek siteden bu banka ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca TSKB'nin sitesinden ekonomik yorumlar alabilir ve finans gündemini takip edebilirsiniz. Eğer sizde Türkiye Sınai Kalkınma Bankasının müşterileri arasında yer alıyorsanız bu sitedeki müşterilere özel bölümleri kullanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tskb.com.tr

Türkiye Kalkınma Bankasının İnternet Sitesi

Başta sanayi ve turizm olmak üzere enerji, eğitim, sağlık sektörlerindeki işletmelere destek sağlayan Türkiye Kalkınma Bankasının internet sitesi. Türkiye Kalkınma Bankasının web sitesinden bu banka ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Türkiye Kalkınma Bankasının ürün ve hizmetleri ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tkb.com.tr

HeyGirl Dergisinin İnternet Sitesi

Genç kızlara özel dergiler arasında yer alan Hey Girl dergisinin internet sitesi. HeyGirl dergisinin web sitesini ziyaret ederek astroloji bilgileri alabilir, çeşitli testler çözebilir, modayı takip edebilir, güzellik tavsiyeleri alabilir, fotoğraf galerisinde gezebilir ve daha birçok bölümde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca siteden HeyGirl dergisi ile ilgili detaylı bilgiler de alabilirsiniz. Eğer isterseniz bu siteden HeyGirl dergisine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.heygirl.com.tr

Türkiye Finans Bankasının İnternet Sitesi

Family Finans ve Anadolu Finans kurumlarının birleşmesiyle kurulan Türkiye Finans Bankasının internet sitesi. Türkiye Finans Bankasının web sitesini ziyaret ederek bu banka ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Türkiye Finans Bankasının şublerinin, atmlerinin ve tüm diğer erişim noktalarının yerlerini de öğrenebilirsiniz. Eğer sizde Türkiye Finans Bankasının müşterileri arasında bulunuyorsanız bu sitedeki müşterilere özel bölümlerden yararlanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.turkiyefinans.com.tr

TGRT FM Radyo Kanalının İnternet Sitesi

Haberleri, programları ve klasik radyo tiyatrolarıyla dinleyicilerine radyo yayıncılığı yapan TGRT FM radyo kanalının internet sitesi. TGRT FM radyo kanalının web sitesini ziyaret ederek TGRT FM'de yayınlanan programlar hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden TGRT FM radyo kanalının yayın akışını da öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteden TGRT FM radyo kanalını canlı dinleyebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tgrt-fm.com.tr

Hastane Dergisinin İnternet Sitesi

Sağlık sektörünün iç haberleşmesini sağlamayı amaçlayan bir dergi olan Hastane Dergisinin internet sitesi. Hasta Dergisinin web sitesinden bu dergi ile ilgilil detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Hastane Dergisinin yeni sayısının içeriği ve bu derginin editörleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Eğer isterseniz Hastane Dergisine bu siteden abone olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.hastanedergisi.com

TurkishBank Bankasının İnternet Sitesi

Bankalar arasında yer alan TurkishBank Bankasının internet sitesi. TurkishBank bankasının web sitesinden bu banka ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden TurkishBank bankasının tarihçesini okuyabilir, yönetim kurulu ile ilgili bilgiler alabilir, sermaye yapısını öğrenebilir ve TurkishBank bankası ile ilgili daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Eğer sizde TurkishBank müşterilerinden biriyseniz bu sitedeki müşterilere özel bilgilerden ve bölümlerden de yararlanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.turkishbank.com

24 Ocak 2009 Cumartesi

Süper FM Radyo Kanalının İnternet Sitesi

Radyo kanallarından birisi olan Süper FM radyo kanalının internet sitesi. Süper FM radyo kanalının web sitesini ziyaret ederek Süper FM'de yayınlanan programlar hakkında bilgiler alabilirsiniz. Siteden Süper FM programcıları hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz bu siteden Süper FM radyo kanalını canlı dinleyebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.superfm.com.tr

Gönülden Gönüle Dergisinin İnternet Sitesi

Batı trakya bölgesinin kültür ve ilim dergisi olan Gönülden Gönüle Dergisinin web sitesi. Gönülden Gönüle dergisinin internet sitesinden bu dergi ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Siteden kültür ile ilgili çeşitli yazılar da okuyabilirsiniz. Eğer isterseniz bu siteden Gönülden Gönüle dergisine abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.gonuldengonule.com

Türk Ekonomi Bankasının İnternet Sitesi

Türkiye'nin saygın finans kuruluşlarından birisi olan Türk Ekonomi Bankasının web sitesi. Türk Ekonomi Bankasının internet sitesini ziyaret ederek TEB hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siteden Türkiye Ekonomi Bankasının şubeleri ve atmleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz. Eğer sizde Türk Ekonomi Bankasının müşterileri arasında bulunuyorsanız bu sitedeki müşterilere özel bölümleri kullanabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.teb.com.tr

ShowRadyo Radyo Kanalının İnternet Sitesi

Radyo kanalları arasında bulunan ShowRadyo radyo kanalının internet sitesi. ShowRadyo radyo kanalının web sitesini ziyaret ederek ShowRadyo Dj'leri hakkında bilgiler alabilir, yayın akışını öğrenebilir ve çeşitli etkinliklerin tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu siteden ShowRadyo radyo kanalını canlı dinleyebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.showradyo.com.tr

Gonca Dergisinin İnternet Sitesi

Aylık çocuk ve kültür dergisi olan Gonca Dergisinin web sitesi. Gonca Dergisinin internet sitesinden fıkralar, hikayeler ve masallar okuyabilirsiniz. Sitede çocuklarınınızn eğlenerek oynayacakları çeşitli eğlenceli oyunlar da bulunmakta. Ayrıca siteden Gonca Dergisi ile ilgili bilgiler de alabilirsiniz. Eğer isterseniz Gonca Dergisine bu siteden abone de olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.goncadergisi.com