Özel Arama

23 Ekim 2008 Perşembe

Aşk, Astroloji, Videolar, Şarkı Sözleri ve fazlası

Çeşitli bölümlerden oluşan bu site içerisinde bulunan aşk bölümünde aşk ile ilgili yazılar okuyabilir, resim galerisindeki resimlere bakabilir, videolar bölümünde birbirinden farklı videolar izleyebilir, astroloji bölümünde astroloji bilgileri alabilir, şarkı sözleri bölümünde birbirinden farklı sanatçılara ait olan şarkı sözlerini öğrenebilir ve ilginizi çekebilecek diğer bölümlerde hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sevdacafem.com

22 Ekim 2008 Çarşamba

Güncel haberler, videolar, güzeller galerisi

Güncel haberler alabileceğiniz bu haber sitesi siyaset haberleri, ekonomi haberleri, dünya haberleri, spor haberleri, magazin haberleri ile birlikte daha birçok haber vermektedir. Sitede ayrıca güzellerin resimlerinden oluşan güzeller galerisi bölümü ve birçok kategoriye ayrılmış videoların bulunduğu video bölümü de bulunmakta. Bu haber sitesini ziyaret ederek sitede verilen tüm haberleri rahatlıkla takip edebilir ve sitede bulunan diğer bölümlerde hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sosyalhaber.com

Tarih dersi videoları, testleri, sınav soruları, notları

Tarih dersi ile ilgili birçok konunun bulunduğu bir tarih sitesi. Tarih dersi ile ilgili bilgiler öğrenmek istiyorsanız bu sitedeki tarih dersi videolarına, tarih dersi notlarına, tarih dersi sınav sorularına, tarih dersi testlerine ve tarih dersi ile ilgili daha birçok bölüme bir göz atabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.tarihsitesi.net

Savaş oyunları sevenlere özel oyun sitesi

Savaş oyunlarının ağırlıklı olduğu bu oyun sitesinde 3 boyutlu korku oyunları, macera oyunları, yarış oyunları, beceri oyunları ve daha birçok kategori altında yüzlerce oyun bulunmakta. Özellikle savaş oyunları oynamayı sevenler için hazırlanmış bu siteyi ziyaret ederek sitede bulunan oyunların arasında zaman geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.savasoyunlari.org

Aşk, sevgi, hazır mesajlar, dini konular ve fazlası

Farklı bölümlerden oluşan ve içerik bakımından zengin bir site. Site içerisinde aşk bölümleri, sevgi bölümleri, hazır mesajların bulunduğu bölümler, bayanlara özel bölümler, erkeklere özel bölümler, dini konular içeren bölümler ve tüm bu bölümlerin dışında birkaç farklı bölüm daha bulunmakta. Siteyi ziyaret ederek tüm bu bölümler içerisinde rahatlıkla gezebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.nurcafe.com

Beceri, sue, macera oyunları ve birçok farklı oyun

Internet üzerinden oyun oynayarak vakit geçirmekten sizde hoşlanıyorsanız bu oyun sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde birbirinden farklı birçok oyun bulunmakta. Sitede beceri oyunları, sue oyunları, macera oyunları, zeka oyunları ve daha birçok oyun bulunmakta.

Web site adresi: http://www.kral-oyuncu.net

21 Ekim 2008 Salı

Bebeklere özel çeşitli örgü örnekleri

Bebeklere özel örgülerin bulunduğu bu site içerisinde bebek önlükleri, bebek patikleri, bebek yelekleri, bebek şapkaları ve bebeklerle ilgili daha birçok örgü örnekleri bulunmakta. Sıklıkla yeni bebek örgü örneklerinin eklendiği bu siteyi ziyaret ederek çeşitli bebek örgüleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.bebekorguleri.net

20 Ekim 2008 Pazartesi

Coğrafya ile ilgili önemli bilgiler alın

Coğrafya ile ilgili birçok bilginin bulunduğu bu site içerisinde fiziki coğrafya bilgileri, küresel ısınma ile ilgili bilgiler, harita bilgileri ve daha birçok kategori altında önemli bilgiler bulunmakta. Coğrafya ile ilgili yazılar okumak veya önemli bilgiler almak istiyorsanız sizde bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.geobilim.com

Komedi ve mizah dolu eğlenceli bir site

Komedi ve mizah bölümlerinde eğlenerek vakit geçirebileceğiniz bir site. Bu site içerisinde komik mp3ler, komik resimler ve komik videolar bulunmakta. Site içerisinde ayrıca animasyonlar, çizgi filmler ve oyunlar da bulunmakta. Eğer sizde gülerek ve eğlenerek vakit geçirmek istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.komikce.net

Anneler, bebekler ve çocuklarla ilgili önemli bilgiler

Sizde bir anneyseniz ve bebeğiniz ile ilgili birçok konu hakkında bilgi almak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde hamilelik ile ilgili, bebek bakımı ile ilgili ve çocuk bakımı ile ilgili önemli bilgiler bulunmakta. Ayrıca dilerseniz anneler ve bebeklerle ilgili ürünlerin bulunduğu ve siteye ait online mağazadan alışveriş yapma olanağınız da bulunmakta.

Web site adresi: http://www.annebebek.com.tr

Online yüzlerce çeşitli video izleyin

Online çeşitli videolar izleyebileceğiniz bu sitede araba videoları, hayvan videoları, kamera şakaları, komik videolar, korku videoları ve daha birçok kategori altında yüzlerce video bulunmakta. Sitede ayrıca en çok izlenen videoları ve yeni eklenen videoları da takip etme imkanınız var. Kullanışlı bir tasarıma da sahip olan bu siteyi ziyaret ederek video izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.vitube.net

19 Ekim 2008 Pazar

Yemek tarifleri öğrenerek lezzetli yemekler yapın

Birçok yemek sitesinde bulamayacağınız yemek tariflerinden oluşan bu sitede et yemekleri tarifleri, kebap tarifleri, pilav tarifleri, komposto tarifleri, dondurma tarifleri ve daha birçok lezzetli yemek tarifleri bulunmakta. Bu siteyi ziyaret ederek yüzlerce lezzetli yemek tarifi öğrenebilir veya dilerseniz kendi bildiğiniz yemek tariflerini siteye ekleyebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.yemekyapye.com

Resimleri gezin veya kendi resiminizi ekleyin

Kategorilere ayrılmış birçok farklı resimden oluşan bu resim sitesi içerisinde araba resimleri, manzara resimleri, bebek resimleri, komik resimler, manken resimleri ve daha birçok kategori altında binlerce resim bulunmakta. Dilerseniz siteye üye olarak sizde yeni resimler ekleyebilir veya sitede bulunan resimlere yorumlar yazabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.resimarsiv.com

18 Ekim 2008 Cumartesi

Ünlü şairlerden şiirler ve resimli şiirler

Şiir okumayı sevenlere özel olarak hazırlanmış bu şiir sitesinde ünlü şairlerden şiirler ve resimli şiirler bulunmakta. Şiir okumaya meraklıysanız bu şiir sitesini ziyaret ederek yüzlerce şiir okumanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca siteyi ziyaret ederek sitede bulunan çeşitli manzara resimlerine de bakabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.siirdemeti.com

Motor oyunları severlere özel oyunlar

Motor oyunları severlere özel birçok farklı motor oyunlarının bulunduğu bu oyun sitesinde ayrıca bisiklet oyunları, macera oyunları, beceri oyunları ve dövüş oyunları da bulunmakta. Sizde motor tutkunuysanız bu siteyi ziyaret ederek farklı motor oyunları oynayabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.motoroyunlari.org

17 Ekim 2008 Cuma

Binlerce oyunla dolu bir oyun sitesi

Oyunlarla dolu bu sitede aksiyon oyunları, macera oyunları, komik oyunlar, zeka oyunları, sue oyunları ve daha birçok oyun kategorisi altında binlerce oyun bulunmakta. Sitede diğer internet kullanıcıları ile oynayabileceğiniz online oyunlarda bulunmakta. Oyun hilelerinin de bulunduğu bu oyun sitesini ziyaret ederek hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oynum.com

Webmasterlara özel yüzlerce script ve bilgi

Webmasterlar ile ilgili bilgilerin, scriptlerin bulunduğu bir site. Site içerisinde asp scriptleri, php scriptleri, java scriptleri, dhtml scriptleri, cgi scriptleri ve daha birçok kategori altında yüzlerce script bulunmakta. Sizinde aradığınız herhangi bir script varsa bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.scriptci.com

16 Ekim 2008 Perşembe

Oyunlar oynayarak can sıkıntınızı giderin

Canınız sıkılmaya başladığında internet üzerinden oyun oynayarak can sıkıntınızı giderebileceğiniz bir oyun sitesi. Bu oyun sitesi içerisinde birbirinden farklı ve zevkli oyunlar bulunmakta. Araba oyunları, klasik oyunlar, kız oyunları, beceri oyunları ve daha fazla oyun sizleri bu sitede bekliyor.

Web site adresi: http://www.tamoyna.net

Msn için resimler, avatarlar, ifadeler, eklentiler

MSN kullanıcıları için tasarlanmış bu sitede yüzlerce msn resimleri, msn ifadeleri, msn avatarları ve msn için eklentiler bulunmakta. Sitede bulunan tüm avatarları, resimleri, ifadeleri veya eklentileri rahatlıkla kendi msniniz için kullanabilirsiniz. Sitede ayrıca MSN yazıları da bulunmakta. Yine aynı şekilde bu msn yazılarından da dilediğinizi seçerek kendi msninize yazabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.msnresimleri.gen.tr

Çeşitli oyun kategorilerinden oluşan bir oyun sitesi

Çeşitli oyun seçenekleri sunan bu oyun sitesinde oyunlar birçok kategoriye ayrılmış. Dilediğiniz kategoriyi seçerek oyunları oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Macera, yarış, spor, beceri ve zeka oyunlarının dışında sitede daha birçok oyun türü bulunmakta. Sizde sitede bulunan birçok oyun içerisinde eğlenerek zaman geçirmek istiyorsanız ve internet üzerinden oyun oynamayı seviyorsanız bu oyun sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oyunoyunlar1.com

15 Ekim 2008 Çarşamba

Türkçe veya yabancı bilgisayar programları indirin

Bilgisayarınıza rahatlıkla indirebileceğiniz çeşitli programlardan oluşan bu sitede türkçe ve yabancı programlar bulunmakta. Site içerisinde bulunan yeni programlar bölümüne girerek yeni eklenen programların listesine ulaşabilirsiniz. Yine sitede bulunan en popüler programlar bölümüne girerek site içerisinde bulunan ve en çok hit alan programlara ulaşabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.indirlife.com

Yüzbinlerce üye ile yepyeni paylaşımlar yapın

Yüksek üye sayısına sahip ve içerik bakımından da zengin bu foruma üye olarak yüzbinlerce üyenin arasına katılabilirsiniz. Forumda ilginizi çekecek birçok bölüm bulunmakta. İlginizi çeken bölümlerde diğer üyelerle rahatlıkla paylaşımlar yapabilirsiniz. Forum içerisinde ilginizi çekebilecek bölümler arasında tanıtım, diziler, sinema, eğitim, bilgisayar, internet, webmaster bölümlerini sayabiliriz. Forumda bu bölümlerin dışında daha birçok bölüm bulunmakta. Forumda bulunan diğer bölümler hakkında fikir edinmek veya foruma üye olmak isterseniz bu forumu ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.frmkd.com

14 Ekim 2008 Salı

Aşk, Sevgi, Bayanlara ve Erkeklere Özel Bölümler

Birçok kategoriden oluşan bu portal içerisinde güncel magazin haberleri, sağlık haberleri, aşk bölümleri, bayanlara ve erkeklere özel bölümler ile birlikte daha birçok kategori altında yüzlerce bölüm bulunmakta. Sitede çok fazla sayıda ilginizi çekecek bölüm bulunduğundan site içerisinde sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.duygusuz.net

Yemek tarifleri öğrenerek yeni lezzetler keşfedin

Yeni lezzetler keşfedebileceğiniz, düzenli bir şekilde hazırlanmış güzel bir yemek tarifleri sitesi. Site içerisinde birçok yemek tarifi bulunmakta. Sitede bulunan yemek tariflerinin resimli olmaları da siteyi daha fazla ziyaret edilebilir bir site yapıyor. Siteyi ziyaret ederek yeni çorba tarifleri, tatlı tarifleri, salata tarifleri, meze tarifleri, etli yemek tarifleri ve daha birçok türde yeni yemek tarifleri öğrenebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.yemekustasi.com

13 Ekim 2008 Pazartesi

Futbol ile ilgili haberleri takip edin

Futbol ile ilgili haberler alabileceğiniz bir blog. Bu blogu ziyaret ederek futbolcular, futbol takımları ve futbol maçlarından haberleri takip edebilirsiniz. Ayrıca bu blogda abonelik sistemi de bulunmakta. Sizde bu bloga abone olarak sitede yazılan yazılardan haberdar olabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.sadecefutbol.org

Güncel teknoloji haberlerini takip edin

Teknoloji haberlerini yakından takip eden biri misiniz? Eğer cevabınız evet ise o zaman bu siteyi de ziyaret etmelisiniz. Site içerisinde teknoloji ile ilgili birçok haber bulunmakta. Haberler düzenli bir şekilde kategorilere ayrılmış. Kategoriler arasında bilgisayar, internet, yazılım, bilim ve teknoloji de bulunuyor. Sıklıkla güncellenen bir site olması da siteyi takip etmeniz için yeterli bir sebep.

Web site adresi: http://www.silik10.com

12 Ekim 2008 Pazar

Çeşitli konularla ilgili makaleler okuyun

Çeşitli konularla ilgili birçok makalenin bulunduğu bu sitede bilgisayar, google, internet, teknoloji ve daha birçok konu ile ilgili makaleleri takip edebilirsiniz. Ayrıca okuduğunuz makalelere kendi yorumlarınızı da yazabilirsiniz. Sade bir tasarıma sahip olan bu siteyi ziyaret ederek birçok kategori altında farklı makaleler okuyabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.makalee.com

Pratik yemek tarifleri ile mutfak bilginizi artırın

Pratik yemek tariflerinin bulunduğu bu site içerisinde salata tarifleri, deniz ürünleri ile yapılan yemek tarifleri, çorba tarifleri, tatlı tarifleri, pasta tarifleri, kek tarifleri ve daha birçok pratik yemek tarifleri bulunmakta. Farklı yemek tarifleri öğrenerek mutfak bilginizi ve aşçılık kabiliyetinizi artırmak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ebruliyemekler.com

Güncel makaleler okuyun, makaleleri yorumlayın

Yeni makaleler ekleyerek içeriğini sıklıkla güncelleyen güncel bir blog. Bu blog içerisinde internet, teknoloji, ekonomi, sinema ve daha birçok konuda makaleler bulunmakta. Makalelerin güncel ve özgün bir içeriğe sahip olmaları da okunabilirliği artırıyor. Sizde farklı makaleler okumak ve okuduğunuz makaleler hakkında yorumlar yapmak istiyorsanız bu blogu ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.kabiliyet.org

Heyecanlı, Eğlenceli ve Zevkli Oyunlar Oynayın

Güzel bir tasarıma sahip olan bu oyun sitesinde birbirinden eğlenceli, heyecanlı ve zevkli oyunlar oynayabilirsiniz. Site içerisinde aksiyon oyunları, macera oyunları, spor oyunları, çocuk oyunları, zeka oyunları ve daha birçok kategori altında zevkli ve eğlenceli oyunlar bulunmakta. Yüzlerce oyun arasında zaman geçirmek istiyorsanız bu oyun sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oyunoyna.tv

Paylaşım yapın, sohbet edin, videolar izleyin

Güncel ve geniş içerikli bir forumu, sohbet edebileceğiniz bir chat odası ve videolar izleyebileceğiniz bir de video portalı bulunan bir web sitesi. Dilerseniz üye bakımından zengin olan foruma üye olabilir ve birçok konu ile ilgili paylaşımlar yapabilirsiniz. Sadece sohbet edebileceğiniz veya video izleyebileceğiniz bölümlerinde bulunduğu bu siteyi ziyaret ederek hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.eglennet.com

MSN ile ilgili bilgiler, Eğlenceli bölümler

MSN Nickleri ve MSN Resimleri bulabileceğiniz bu site içerisinde MSN ile ilgili bilgiler de bulunmakta. Site içerisinde ayrıca güzel sözler, şiirler, şarkı sözleri ve güzel videolar da bulunmakta. Siteye sıklıkla yeni yazı ve makaleler eklendiğinden bu siteyi ziyaret ederek sitede yer alan değişik konuları takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.msnmega.com

11 Ekim 2008 Cumartesi

Televizyon kanallarını izleyin, radyoları dinleyin

Televizyon kanallarını internet üzerinden ücretsiz olarak canlı izlemek ve radyo kanallarını da yine aynı şekilde ücretsiz olarak canlı dinlemek istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde canlı izleyebileceğiniz televizyon kanalları ile canlı dinleyebileceğiniz radyo kanalları düzenli bir şekilde sıralanmış.

Web site adresi: http://www.izlecanlitv.com

MSN Bilgileri ve MSN Messenger Araçları

MSN Messenger ile ilgili bilgilerin ve araçların bulunduğu bir site. Site içerisinde msn messenger için göz kırpmalar, hareketli avatarlar, ifadeler, şakalar, nickler ve msn kullanımınızı daha eğlenceli hale getirecek çeşitli araçlar bulunmakta. Sizde MSN Messenger kullanıyorsanız, bu siteyi ziyaret ederek msn ile ilgili bilgiler alabilir veya birçok kullanışlı ve eğlenceli msn aracına göz atabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.msnbilgi.com

Otomobil severlere özel bir portal

7'den 70'e tüm otomobil severleri bir araya getiren bu forumda oto yedek parça, oto aksesuar, spor araçlar, arazi araçları ve otomobil markalarına özel bölümlerle birlikte otomobillerle ilgili daha birçok bölüm bulunmakta. Sizde bu foruma üye olarak otomobillerle ilgili birçok konuda paylaşımlar yapabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.otomobilportal.com

Türkçe Rap Müzikleri Dinleyin, Sözlerini Takip Edin

Türkçe rap dinlemek mi istiyorsunuz? O zaman bu siteyi ziyaret ederek internet üzerinden Türkçe rap dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece dinlemek istediğiniz müziğin üzerine tıklamak. Daha sonra açılacak yeni sayfada karşınıza tıkladığınız Türkçe Rap parçasının hem sözleri hem de müziği başlatacağınız "Play" tuşu gelecek. "Play" tuşuna basarak seçtiğiniz Türkçe Rap parçasını dinlemeye başlayabilir ve aynı zamanda seçtiğiniz parçanın sözlerini de takip edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.turkce-rap.org

Gitar akorları ve gitar çalan sanatçıların videoları

Gitara ilgi duyanlar için hazırlanmış bu sitede Türkçe gitar akorları, yabancı gitar akorları ve gitar çalan sanatçıların konserlerinden videolar bulunmakta. Ayrıca siteye gitar akorları, gitar ile ilgili videolar gönderebilir veya sitede bulunan konulara yorumlar da yazabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.acemigitarist.com

Yerli ve yabancı sanatçıların müziklerini dinleyin

Yerli ve yabancı müzikleri internet üzerinden dinleyebileceğiniz bir müzik sitesi. Site içerisinde yerli ve yabancı sanatçılar kategorilere ayrılmış. Dilediğiniz sanatçıya tıklayarak direkt sanatçıya ait müzikleri dinleyebilirsiniz. Ayrıca site içerisinde bulunan müziklere yorumlarınızı da gönderebilirsiniz. Sizde internet üzerinden müzik dinlemek istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.herkesesoyle.com

Webmasterlar için özel bilgi paylaşım forumu

Webmasterlar için hazırlanmış olan bu forum içerisinde arama motoru, seo, web programcılığı, web tasarımı, içerik yönetimi ve webmasterları ilgilendiren birçok bölüm bulunmakta. Webmasterlar veya webmaster olmaya aday kişiler için özel olarak hazırlanmış bu forumu ziyaret ederek dilerseniz bilmediğiniz konuları öğrenebilir veya dilerseniz siteye üye olarak diğer webmasterlar ile bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.rwebmaster.com

Resimler arasında gezin veya resimlerinizi paylaşın

Çeşitli kategoriler altında bulunan güzel resimlerin arasında zaman geçirebileceğiniz veya paylaşmak istediğiniz resimleri rahatlıkla paylaşabileceğiniz bir resim sitesi. Site içerisinde doğa resimleri, motorlu araç resimleri, festival resimleri, bebek resimleri, ünlü resimleri ve daha birçok kategori altında yüzlerce resim bulunmakta. Resimler arasında gezmek veya birçok kişi gibi resimlerinizi paylaşmak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.guzelresimci.net

Öğrencilere özel eğlenceli arkadaşlık sitesi

Türkiye'nin büyük öğrenci toplulukları arasında yer alan bu siteye sizde üye olarak birçok öğrenci ile tanışabilirsiniz. Site içerisinde güncel haberler, magazin haberleri ve spor haberleri bölümleri de bulunmakta. Ayrıca site içerisinde eğlenceli ve zevkli vakit geçirebilmeniz için oyun bölümü de bulunmakta.

Web site adresi: http://www.bizimkantin.com

10 Ekim 2008 Cuma

Photoshop Dersleri ve Photoshop Fırçaları

Photoshop ile ilgili bölümlerin bulunduğu bu web sitesinde ayrıca photoshop dersleri ve photoshop fırçaları da bulunmakta. Siteyi ziyaret ederek photoshop ile ilgili yeni teknikler, efektler öğrenebilir veya tasarımlarınızı güzelleştirebilecek değişik photoshop fırçalarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.photoshopta.net

Webmasterlara özel konular içeren bir forum

Webmasterlara özel bu forumda vBulletin ile ilgili destek alabilir, web sistemleri hakkında paylaşımlar yapabilir, google ve diğer arama motorları ile ilgili bilgiler alabilir, programlama konularında sohbet edebilirsiniz. Sizde bir webmaster iseniz bu forumu ziyaret ederek web dünyası ile ilgili birçok konu hakkında paylaşımlar yapabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.ultravb.com

9 Ekim 2008 Perşembe

Seçkin eğitim sitelerinin adresleri

Seçkin eğitim sitelerinden oluşan bu sitede sayısal ve sözel ders sitelerinin, genel eğitim sitelerinin, ödev ve araştırma sitelerinin, üniversitelerin ve daha birçok eğitim ile ilgili web sitelerinin adreslerine ulaşabilirsiniz. Sizde eğitim ile ilgili web siteleri arıyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.egitimsitem.com

Üniversite Bölümleri, Meslekler, Taban Puanlar

Üniversite bölümleri, meslekler, taban puanları ve öğretim hayatı ile ilgili birçok bilgiyi detaylı bir şekilde bulabileceğiniz bu faydalı siteyi ziyaret ederek öğretim hayatınızdaki hedeflerinizin ve seçimlerinizin doğru olup olmadığını sınayabilirsiniz. Sitede bulunan Üniversite Bölümleri ile ilgili yazıları okuyarak Meslek seçiminizi netleştirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.meslekbolumleri.com

Sohbet, Sinema Filmleri, Fıkralar

Rumuzunuzu ve şifrenizi yazarak direkt sohbet etmeye başlayabileceğiniz bu site içerisinde ayrıca internet üzerinden sinema filmleri izleyebilir ve fıkralar okuyarak eğlenebilirsiniz. Sizde internet üzerinden sohbet etmeyi seviyorsanız bu sohbet sitesini ziyaret ederek hem sohbet edebilir hem de diğer bölümlerde hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.huzunlu.net

Kız oyunları, tenis oyunları, araba oyunları ve fazlası

Bedava ve güzel oyunlardan oluşan bu oyun sitesinde kız oyunları, dekorasyon oyunları, müzik oyunları, tenis oyunları, araba oyunları, bilardo oyunları ve daha birçok zevkli, eğlenceli, birbirinden farklı oyunlar bulunmakta. Çeşitli eğlenceli oyunlar oynamak istiyorsanız sizde bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oyun112.com

Aşk, Sevgi, Eğlence ve Çeşitli Bölümler

Çeşitli bölümlerden oluşan ve içerik bakımından zengin bu site içerisinde aşk bölümleri, sevgi bölümleri, eğlenceli bölümler, güzel sözler, hazır mesajlar ve daha birçok bölüm bulunmakta. Aradığınız birçok bilgiye ulaşabileceğiniz bu siteyi ziyaret ederek hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.benimcity.net

5 Ekim 2008 Pazar

Rüya tabirleri, fıkralar, burçlar, güzel sözler

Aşıkları buluşturan bu site içerisinde rüya tabirleri, fıkralar, güzel sözler ve msn messenger ile ilgili bölümler bulunmakta. Ayrıca içerik bakımından zengin olan bu siteyi ziyaret ederek günlük gazete manşetlerini öğrenebilir, burçlar hakkında bilgilere ulaşabilir, güncel döviz kurlarını öğrenebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.cafeask.com

Farklı türlerde yüzlerce flash oyun oynayın!

Farklı türlerde flash oyunlardan oluşan bu sitede elbise giydirme oyunları, berber oyunları, hedef oyunları, spor oyunları, zeka oyunları ve daha birçok kategori altında farklı oyunlar bulunmakta. Sizde flash oyunlar oynamayı seviyorsanız bu siteyi ziyaret ederek yüzlerce flash oyun oynayabilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oyunlars.net