Özel Arama

17 Nisan 2008 Perşembe

Temiz toplum için temiz haber sitesi

Temiz toplum için temiz haber sitesi sloganıyla yayın hayatını sürdüren bu haber sitesinden Türkiye, ekonomi, dünya, spor, yaşam, teknoloji haberleri ve hukuk alanından haberler alabilirsiniz. Ayrıca siteyi ziyaret ederek videolar izleyebilir, yemek tarifleri öğrenebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.haberkulesi.com

Oyun Cambazı sitesinde oyun oynayarak eğlenin

Eğlenceli oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirmek istiyorsanız OyunCambazi.Com sitesine uğrayarak yetenek, çocuk, spor, yarış, savaş, ilizyon oyunları ve daha birçok kategori altında yüzlerce oyun oynayabilirsiniz. Online oyun oynamaktan hoşlananlara özel bu siteyi sizde ziyaret ederek internette sıkılmadan zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.oyuncambazi.com

Günlük Haberler, Gazeteler, Haber Siteleri

Günlük haberleri detaylıca takip edebileceğiniz bu haber sitesinde ulusal, yabancı, yerel gazetelere, diğer haber sitelerinin web sitelerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca ulusal televizyon kanallarını canlı izleyebilirsiniz. Günlük haberleri takip etmek istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Web site adresi: http://www.gunlukhaberler.com

1 Nisan 2008 Salı

Güzel şiirler ve aşk şiirleri ile dolu bir site

Alfabetik sıraya göre dizilmiş yüzlerce şiirden oluşan bu sitede güzel şiirler, aşk şiirleri, güzel sözler bölümleri ile birlikte ekart ve sohbet bölümleri de bulunmakta. Ayrıca siteye sizde kendi şiirlerinizi gönderebilirsiniz. Şiir okumaktan ve şiir yazmaktan hoşlanıyorsanız bu siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Web site adresi: http://www.siirbul.com